Ajankohtaisia kuulumisia

Hallitus totesi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan, että viime vuoden vedenkulutus - ja perusmaksulaskutus omana työnä oli onnistunut hyvin. Muutamia virheellisyyksiä tapahtui, mutta kaikki saatiin korjatuiksi. Tämän vuoden osalta päätettiin, että laskutus tapahtuu samalla tavalla kaksi kertaa vuodessa ja laskujen eräpäivät ovat 15.6.2021 ja 15.1.2022.

Kevään aikana ryhdytään vaihtamaan vanhoja vesimittareita uusiin etäluettaviin vesimittareihin. Ensimmäisinä vaihdetaan vanhimmat mittarit ja sellaisten kiinteistöjen mittarit, joista ei ole onnistuneesti saatu mittarilukemia. Kaikille kiinteistönomistajille ilmoitetaan aina etukäteen vaihdosta ja sovitaan vaihtoaika. Mittareita vaihdetaan 100 kpl.

Etäluettavien mittareiden hyötynä on, ettei mittarilukemia tarvitse enää ilmoittaa, vaan tieto siirtyy suoraan osuuskunnan uuteen  asiakastietojärjestelmään. Asiakas voi tietenkin itse seurata vedenkulutustaan kuten tähänkin asti.

Kylänrannan vesipostiin asennetaan niin ikään etäluettava vesimittari. Muutoksen avulla pystytään seuraamaan, miten paljon vesipostin kautta käytetään vettä.  Samassa yhteydessä vesipostin lukitus uudistuu ja muutoksesta ilmoitetaan kirjeitse suoraan keväämmällä vesipostin avainten haltijoille.

 

Scroll to top