Veden ja jäteveden perus- ja kulutusmaksujen laskutus v. 2020

Laskutus

Vuonna 2020 laskutus tapahtuu kuten viime vuonnakin kaksi kertaa vuodessa, mutta laskutus on molemmilla kerroilla mittarilukemaan perustuva. Perusmaksuista puolet laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä puolet seuraavalla kerralla. Vesipostin perusmaksu ja yleisen vesipostin käyttäjien avainmaksut laskutetaan yhtenä eränä ensimmäisen laskutuksen yhteydessä.

Tänä vuonna ei siis arviolaskutusta tehdä, koska viime vuonna kiinteistönomistajien ilmoittamat kulutustiedot ja arviotiedot poikkesivat huomattavasti siitä, mitä Haminan Vesi ilmoitti osuuskunnan alueella vedenkulutuksen olleen. Nyt osuuskunta haluaa seurata veden kulutusta tarkemmin ja toivoo, että mittarilukemien tietojen avulla saataisiin vertailukelpoisia tietoja.

Laskutusaikataulu

Laskujen eräpäivät ovat 15.7.2020 ja 15.1.2021.

Mikäli mittarilukemaa ei ilmoiteta määräaikaan mennessä, laskutus pohjautuu veden kulutuksen arvioon ja hallitus on harkinnut arviomäärien korottamista.

Vesimittarilukemien Ilmoittaminen ensimmäistä laskutuskertaa varten

Ilmoita kiinteistön vesimittarilukema toukokuusta alkaen ja viimeistään 15.6.2020 vaihtoehtoisesti joko

  1. Internetissä kotisivuilla olevalla lomakkeella osoitteessa  www.mantlahdenvesiok.fi tai
  2. Sähköpostiosoitteella: info@mantlahdenvesiok.fi tai
  3. Puhelimitse tai tekstiviestinä: 0400 678012 (Marjatta Miettinen)

HUOM!

Mikäli asiakas- tai kulutuspisteen numeroa ei saatavilla, ilmoita mittarilukema joko sähköpostiosoitteella (kohta 2) tai puhelimitse/tekstiviestinä (kohta 3) ja lisää viestiin kiinteistön osoite ja omistajan nimi.

Hinnat

Hallitus on 8.9.2019 päättänyt, että veden ja jäteveden kulutus- ja perusmaksujen sekä vesipostien perusmaksujen hinnat pidetään samansuuruisina kuin viime vuonna. Yleisen vesipostin käyttäjien avainmaksun hintaan 60 euroa, lisätään 24 %. arvonlisävero eli 14,40 euroa. Näin kaikkien maksujen hinnat ovat yhtenäisesti arvonlisäverollisia.

 

 

Scroll to top